Prövar bil från Sunfleet och kollar in Volkswagen California Ocean.

Prövar bil från Sunfleet och kollar in Volkswagen California Ocean.

Idag prövade vi för första gången att hyra bil från Sunfleet Carsharing och åkte ut till Volkswagen i Sisjön för att titta på modellen Volkswagen California Beach. Hoppas ni även tycker om att jag postar händelser från vardagen som inte enbart är fotorelaterat.

Varmt välkomna och kika på videon över en kaffe.

Torsdag - En dag i min vardag.

Torsdag - En dag i min vardag.

Morgon
Idag vaknade jag tidig morgon med känslan av en dag utan jobb. Efter frukost gick jag som vanligt ut med Kayla våran hund. Efter det blev det en stund på balkongen där jag  läste på sociala medier om vanlife. Vi har efter denna semestern bestämt oss för att köpa en Volkswagen Transporter som ska byggas om till en bobil.

public.jpeg

Lunch
Vid lunchtid var det dags för pilatesträning. Jag har sedan sommaren 2010 tränat på Pilates Complete och idag var det reformer-klass. Efter träningen blev det sushi till lunch och fika på Brøderi Borgskog på Prinsgatan. På vägen hem svängde jag förbi lokala thai-massagen Royal Orchid och bokade tid för ikväll. Isabelle våran dotter slutade skolan tidigt idag så jag gick ingen lunchpromenad med Kayla.

public.jpeg

Kväll
Vid 18-tiden blev det en timma välbehövlig djupgående oljemassage. Kroppen är onekligen lite öm efter 9 klasser sedan vi kom efter semestern. Efter en hemlagad middag kollade jag på Blåvitt som spelade Svenska Cupen. Nu har det blivit sen kväll och det är dags att fira med min fru då vi levt tillsammans i 32 år. Imorgon ska jag rigga ljus inför produktfotografering med Hager.

public.jpeg
public.jpeg

Det blev en torsdag utan jobb som onekligen gick fort och blev riktigt trevlig! 

Porträttfotografering i Göteborg

Porträttfotografering i Göteborg

Första fotograferingen efter semestern hade vi med Hager. Vi riggade upp mobil fotostudio och drygt 40 porträtt fotograferades. 

Bilderna är fotograferade i hög upplösning med marknadens mest högkvalitativa fotoutrustning som Hasselblad och Profoto. Vi fotograferar med ett utsnitt som ger mer frihet vid beskärning och större användningsområde. Postar ett av porträtten med Hager i alternativa beskärningar.

Förstora - Klicka på bilderna.

Söker ni porträtt med era medarbetare i Göteborg? Antingen utför vi fotografering i studio eller som alltfler kunder väljer så riggar vi en mobil studio på ert företag. Har ni många konsulter som sitter ute hos kund så är det vanligt att boka in fotograferingen när det är kick off eller t.ex. årets julfest. Vill passa på och nämna att en gruppbild med samtliga medarbetare alltid är trevligt att ha på sin webbplats.

Maila info@vegafoto.se eller ring 0704245632 för offert.

Alsace, Chamonix och Zermatt - Stillbilder och video.

Alsace, Chamonix och Zermatt - Stillbilder och video.

Vi bilade ner till alperna och besökte Alsace, Chamonix och Zermatt. Här kan ni se stillbilder och en iPhone-video från våra dagar i alperna.

Förstora - Klicka på bilderna.

Sommarsemester

Det har blivit dags för semester. Denna sommaren jobbar vi inte perioden:

17 juni - 5 juli (Gotland)
25 juli - 12 augusti (Chamonix)

Vill ni boka in fotografering? Mejla direkt till info@vegafoto.se alt. ring 0704245632 så bokar vi in ett datum.
Ha en riktigt härlig sommar!

1608C543-3379-4045-937C-02F3922D886A.jpg

iPhone snapshot: Vega // Rute, Gotland 2019.

Axkid - Fotografering bilbarnstolar

Axkid - Fotografering bilbarnstolar

Foto: Vega // Förstora - Klicka på bilderna.

Foto: Vega // Förstora - Klicka på bilderna.

Fotograferat bilbarnstolar med Axkid. Levererade totalt sju bilder och postar två bilder här på bloggen.
Två saker blev jag påmind om under denna fotograferingen: Vilken fantastisk kamera Hasselblad är för produktfotografering och att dagens bilbarnstolar har utvecklats så mycket sedan våra barn var små.

Ni kommer se övriga bilder på www.axkid.com. Nästa vecka fotograferar vi lifestyle med Axkid.
Ha en fortsatt fin vecka!

//Vega