Hänt och händer dessa dagarna

Denna veckan har ägnats till att färdigställa samtliga bilder till Pilates Complete. Kommer posta bilderna från fotograferingen efter kundens publicering i höst.

Foto: Vegafoto / Gruppträning Complete

På måndag är kunden Virtual Manufacturing i studion och vi fotograferar affärsporträtt. Dessa bilderna retuscheras och levereras i mitten av veckan. På torsdag kommer det ske nya roliga och intressanta saker på Vegafoto då vi har möte i Köpenhamn. Berättar mer om det när alla saker fallit på plats.

Nu till helgen är det dags att flyga till Kiruna för vidare helikopterfärd till Vistasdalen. Där börjar våran höstvandring med fotografering i Vistasdalen-Nallo-Sälka-Kebnekaise. Som det ser ut nu kommer ny utrustning testas och presenteras i kommande post.

Vill passa på att dela senaste Spotify-spellistan 2014.08. Enjoy!

//Vegafoto