Fototips - Video interiörfotografering Lynda.com

Fototips - Video interiörfotografering Lynda.com

Att fylla på sin kunskap med tips från andra fotografer är ovärderligt . Tidigare idag lunchade jag med min gode vän och  duktiga fotografen Stefan Isaksson. Kul att vi kunde ge varandra fina tips rörande fotografering och retusch.

Mer kunskap... Ikväll har jag tittat på en väldigt intressant video rörande interiörfotografering med fotografen Richard Klein på Lynda.com

"Richard Klein is a location photographer specializing in hospitality, an animator, and an educator. A master of cinematic lighting and photographic technique, he has 25 years' experience shooting internationally on the Pacific Rim from Tokyo to New Zealand as well as in Africa, the UK, Europe, Mexico, and the Caribbean. He also teaches advanced digital technologies, including Photoshop, at the university level and at workshops."

Är ni medlemmar på Lynda.com kan ni se videon här: http://www.lynda.com

vegafoto-lynda.png

Skärmdump: Lynda.com