Behind The Scenes - Plåtning, Elaine Rydberg.

Elaine Rydberg - Plåtning på Vagnhallen CrossFit.

Idag har vi plåtat nya imagebilder med Elaine Rydberg i Vagnhallen CrossFit i Majorna. Aldrig besökt denna anläggning innan och jag tar bara med mig fina minnen. De personer jag mötte under dagen var så vänliga och det var en väldigt fin stämning. 

Vi riggade 3 blixtar. 2 blixtar med Profoto Zoom Reflector som kantljus. 1 blixt med Profoto Umbrella XL lite från sidan riktad mot modell. Använde Hasselblad H4D-31Hasselblad HC 2,8/80 mm (positioner)Hasselblad 120 mm (porträtt). Plåtade som vanligt till MacBook PRO.

iPhone snapshot: Ljuset är satt och Elaine stretchar inför plåtningen.

Har plåtat Elaine Rydberg tidigare och det är en fröjd att plåta henne med sin kroppskontroll som både gör bilderna vackra och kraftfulla.

Vill passa på att välkomna er att följa Vegafoto på Instagram under användarnamnen fotografvega och fotografvega_bts.

Nästa fredag kommer det bli en mycket spännande bloggpost som berör min plåtning. Ni som snubblade in här bokmärk eller följ Vega-bloggen via RSS. Vill passa på att tacka er alla som hängt här genom åren och jag ser fram emot att fortsätta göra nya bloggposter. Har ni något som ni vill att jag skall göra en bloggpost på så maila gärna info@vegafoto.se.

Mvh, Vega