Livet!

Sitter på min lokala kaffebar Bar Circi och dricker dagens första kaffe. Det har blivit söndag och Linnestaden har börjat vakna. Jag gör denna bloggpost med min iPad mini som onekligen är väldigt smidig att ha med sig när man sitter på t.ex. ett café. Jag funderar en stund och skriver...

Plötsligt är man där mitt i livet. Har hunnit uppleva så ofantligt mycket. Både riktigt roliga saker och riktigt tråkiga saker. Livet helt enkelt. 

Igår träffades jag Annika, en gammal kompis från högstadiet. Vi tog en kvällspromenad i Slottskogen under ca 2 timmar. Det var längesedan två timmar gick så fort. Vi pratade om livet och vad som hänt sedan högstadiet. Från tiden vi flyttade hemifrån, första egna lägenheten, förhållanden, barnens uppväxt, arbetsliv m.m. 

Tycker denna Indie-låt från Talking Heads sammanfattar det på ett ypperligt sätt. Just musik är och har alltid varit en stor del i mitt liv. Ta denna låten t.ex. som jag spelade på rock/pub-spelningar i Göteborg under drygt 20 år och under 2014 hörde den i en klädaffär som spelade kool Indie i Brooklyn. Musikgenrer kommer och går. Men bra musik är bra musik. Och vi alla blir äldre med den. 

Livet! 🙏