Annandag Jul

Hoppas ni haft en trevlig jul med nära och kära. Våran jul blev lite annorlunda i år p.g.a. min knäoperation. Det blev inget julfirande hos svärföräldrarna i Småland som varit tradition sedan 25 år tillbaka. I år firade vi julen med familjen hemma i Göteborg. Tycker det varit skönt med extra lång julhelg i hemmet, dels p.g.a. min rehabträning som görs 4 ggr/dag a' 30 min.

Några mer reflektioner från julen... I år har jag inte plåtat några julbilder till Folio Bildbyrå som jag annars brukar göra. Det får allt gå några dagar till innan jag vill börja fokusera på fotograferingen. 

Proppmätt. Ja det var jag imorse efter dessa två dagar med all smarrig julmat. Så idag kändes det helt klart rätt med normal frukost som oftast brukar vara havregrynsgröt, ägg och tea. Och till lunch blev det skaldjurssoppa med god saffran vi köpte på våran resa i Navelli, Abruzzo-regfionen..  

När dessa dagarna summeras har det blivit en kontrollerad överätning "skrattar". Så jag lär nog komma i träningskläderna när jag skall rehabträna på IFK-Kliniken Rehab imorgon.   

iPhone snapshot / Annandag Jul-fika på Bar Circi hemma på Vegagatan, Linnestaden.

//Vega