Utrustning - Fotoryggsäck - f-stop tilopa BC

Fotoryggsäck - f-stop tilopa BC

Har under ett flertal år haft ryggsäckar från Crumpler och Lowepro. Men sedan något år sedan har jag uteslutande använt Pelican hardcase och Think Tank rullväskor. 

Det finns tillfällen då en bra rygga är ovärdelig. Som t.ex. när jag vandrar dagsturer, åker skidor eller t.ex. cyklar och plåtar på Fårö. Då har jag saknat en ny bra rygga.
Har kikat runt lite på vad som finns på marknaden och även pratat med min gode vän fotograf Stefan Isaksson och efter våran diskussion känns mitt val helt rätt.

f-stop tilopa BC blev mitt val. En rygga där jag kan välja mellan olika storlekar på rumdelarna, kan lägga den på blöt mark med regnskydd på och komma åt utrustningen från ryggsidan och byggkvaliteten är makalöst bra. Pricken över i'et är att tilopa BC går som handbagage på flyget gentemot Satori EXP-modellen som blir för stor.

Här kan ni se en video från f-stop.

Gjorde inköpet på Goecker. Länk till ryggan här. Valde rumdelaren Extra Large Pro

//Vega