Fotoäventyr Colorado och Utah

Fotoäventyr - Colorado och Utah hösten 2016.

Har ikväll pratat med en god vän som jag lärde känna när jag solovandrade hösten 2015 i Abisko. Ryan jobbar som filmfotograf och locationscout och bor i en bergsby i Colorado. Ikväll har vi Skype'at och bokat resan. Helena och jag åker drygt 2 veckor och vandrar med Ryan och hans fru i Colorado och Utah i slutet av september. 

Det kommer givetvis stillbild-plåtas till Johner Bildbyrå och portfolion men framförallt skall vi filma landskapen med löpning, mountainbike och vandring. Jag lägger mycket tid på rörlig bild och kommer avsätta så mkt tid som möjligt till det utöver mina regelbundna uppdrag som stillbildsfotograf.

Nu har jag blivit riktigt bra kompis med DJI Ronin M och känner mig redo för att börja filma med drönare. Nästa vecka beställs en DJI Phantom 4 som kommer ta min filmning till en helt ny nivå. Självklart kommer både Ronin M och Phantom 4 prägla mycket av årets filmteknik.

Vill passa på att önska er en riktigt Glad Påsk!

//Vega