GDPR - 25 maj 2018

GDPR - 25 maj 2018

Möjligen har ni uppmärksammat att den 25:e maj 2018 träder en ny lag i kraft. Det är den nya dataskyddsförordningen som ersätter tidigare PUL (Personuppgiftslagen). Det gäller hanteringen av personuppgifter som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person, exempelvis namn, adress, e-post eller ditt mobilnummer etc. Vegafoto vill med detta informera er om de huvudsakliga åtgärder som vi utfört inför lagändringen. Vi har bl.a. skaffat oss kunskap om vad den nya lagen innebär samt uppdaterat våra system, säkerhets- och arbetsrutiner etc. inför detta.

ima133491.jpg

VEM FÅR TILLGÅNG TILL DINA PERSONUPPGIFTER?
Dina personuppgifter behandlas som utgångspunkt endast av oss på Vegafoto.

VEM ÄR ANSVARIG FÖR BEHANDLINGEN AV DINA PERSONUPPGIFTER?
Vegafoto är ansvariga för behandlingen av dina personuppgifter. För oss är det en självklarhet att värna om din integritet och skydda dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning när du gör en bokning, samarbetar med oss, arbetar för oss, eller hyr utrustning av oss etc.

HUR KOMMER DU I KONTAKT MED OSS?
Om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter eller om du vill tillämpa någon av dina rättigheter enligt nya lagen är du välkommen att kontakta oss. Våra kontaktuppgifter är:

Vegafoto
Vegagatan 40
SE-41311 Göteborg, Sweden
Tel: +46 (0)704 24 56 32
info@vegafoto.se

Ytterligare bra och mer omfattande information kan läsas på www.datainspektionen.se

Med vänliga hälsningar
Michael & Helena, Vegafoto