Vad har hänt i veckan på Vegafoto.

Vad har hänt i veckan på Vegafoto.

Det har varit både rek, offerter, uppföljning och packning inför jobb denna veckan. Här kan ni se lite vad som hänt under veckan.

Tutti Balutti

Denna veckan har jag rekat en lägenhet med Tutti Balutti som ska interiör/produktfotograferas inom kort. Magiskt fin lägenhet som ligger högst upp i ett hus i närheten av Järntorget. Ser fram emot att visa bildresultatet och kolla in Tutti Balutti.

Timelapseproduktion - Varberg

Börjat planera inför arbetsmöte på en byggplats i Varberg där vi ev. kommer ha en timelapseproduktion under perioden oktober-maj.

Freefoot - Inspelning

Tagit kontakt med Freefoot som vi filmade och fotograferade med. Allt stillbildsmaterial är levererat och nu pratar vi ihop oss om hur filmmaterialet ev. ska användas.

Porträttfotografering - Offert, Bjerking.

Skickat offert inför porträttfotografering med Bjerking.

Giraffen, Kalmar - Stillbild och film

Har ägnat dagen till at packa utrustning och ladda batterier inför lördagens jobb i Giraffen, Kalmar. Det är exteriöra skyltar som ska fotograferas/filmas i dagsljus och under skymning. Har även lagt in en förfrågan på Drone request om vi behöver använda drönaren för översiktsbild och/eller komma upp några meter där det blir svårt att fotografera/filma från marken. Gjorde en spontan video där jag pratar om utrustningen.