Vad har hänt i veckan?

Nu går veckorna fortare än Lucky Luke skjuter. Hoppas det fortsätter i den farten då jag längtar extremt mycket till våren och vårsolen.

Denna veckan har jag jobbat med att färdigställa offert till ett företag där vi installerar ljus/monter i ett antal städer i Sverige. Senare i veckan plåtade jag interiörbilder för kund som gjorde en ljusinstallation på Eriksberg. 

Fotografering Kullaberg, Österlen och Malmö

Veckan rundas nu av med en fotoresa till Kullaberg och vidare till Österlen som vi precis anlänt till. Postar en BTS från Kullaberg nedan. Skriver nu denna bloggpost på underbart charmiga Kuskahusen Gårdshotell där vi sover inatt. Imorgon plåtar/filmar vi till mitt arkiv på Johner Bildbyrå

 Processed with VSCO with t1 preset

 Processed with VSCO with t1 preset

Last night in Sweden - The true story

Vill samtidigt passa på och länka till fotoprojektet Last night in Sweden - The true story: https://www.kickstarter.com/projects/lastnightinsweden/last-night-in-sweden-the-true-story där vi har med ett filmklipp när Helena (min fru) promenerar en vårkväll på Fårö. 

Rundar av denna bloggpost med mina tankar rörande Vegafoto att de fyra portfoliovisningarna hos reklambyråerna under februari genererar nya fina samarbeten inom det närmsta och att nästa veckas möte hos en av stans mest intressanta träningsanläggning genererar något positivt. Ovissheten är väl tjusningen med att driva eget företag som yrkesfotograf?

Ha en fortsatt skön helg.

 //Vega