11 oktober - Tiden flyger. Vad har hänt i veckan?

Det har blivit fredag den 11 oktober och dagarna och veckorna flyger fram. Har bl.a. fotograferat med Axkid, Expandia och Aktiv Ränte Rådgivning. Har även riggat ner utrustning rörande våran 14 månader långa timelapse med Indus.

Imorgon ska vi brygga våran nya öl DUO #2. Med tanke på att det är våran andra öl så har vi nu köpt lite ny utrustning för ännu finare öl.

Postar ett par bilder från en vecka tillbaka.

Fotograferade ny produkt med Axkid som lanseras inom kort.

Köpte humle, malt och kylspiral hos Essensspecialisten i Mölndal. Var även på Kindstrands Järnhandel vid Järntorget så vi kan tappa vattnet direkt från kranen till kylspiralen. Ovan ser ni produktbild med kylspiralen som jag fotograferade till portfolion.

Tokknökad bil på väg till Halmstad i torsdags och uppdrag med Expandia. Ser onekligen fram emot när våran campervan är färdigbyggd. Kommer bli grymt att transportera utrustning och ha på location när vi jobbar.

Fotograferade och filmade arkitektur med Expandia i Halmstad. Drönaren fick godkänt av flygtornet i Halmstad att jobba en stund för fina översiktsbilder.

Installationsteknikern riggar ner utrustning efter en 14 månader timelapse-produktion med Indus.
Läs mer om våra timelapse-produktioner här: https://vegafoto.se

I veckan kom posten med nya Avenyn turistbroschyr som jag fotograferat med Avenyn.se. Fint jobb av Milk Reklambyrå.

Höstsolen belyser uteserveringen på Kastello. En av veckans skönaste stunder.

Första gången jag kunde ta bussen ner till jobbet imorse. Från Vegagatan till Brunnsparken med 60an på ett par minuter var onekligen smidigt med detta mobila fotokit på pirran.

Härligt att runda av denna veckan med cirkelträning på Pilates Complete. Pilates ligger mig väldigt varmt om hjärtat sedan sommaren 2010. Nästa vecka ska vi fotografera nya bilder på Pilates Complete.

Fick detta fantastiska musiktipset i veckan från Anders Bernsten (som drev DOT-labeln). Ett mästerverk. Ha en härlig helg!

//Vega