Porträtt - PS Onlineaktioner

Porträtt - PS Onlineaktioner 

Vi plåtade ca 50 affärsporträtt förra veckan för PS Onlineaktioner. Vi riggade en mobil fotostudio i ett konferensrum på Scandic Crown där kunden hade hela sin personal samlad i Göteborg. Postar ett av porträtten här.

Foto: Vega
Kund: PS Onlineaktioner
Datum: 2016.10.26

Kamera: Hasselblad
Ljus: Profoto

Foto: www.vegafoto.se // Förstora - Klicka på bilden.

Skärmdump: www.vegafoto.se // Samtliga porträtt publiceras på PS Onlineaktioner.

Porträttfotograf i Göteborg

Söker ni affärsporträtt och profilbilder med er personal i Göteborg? Antingen utför vi plåtningen i studion här i Göteborg eller som alltfler kunder väljer så riggar vi en mobil studio på ert företag. Har ni många konsulter som sitter ute hos kund så är det vanligt att boka in plåtningen när det är kick off eller t.ex. årets julfest. Att boka ett konferensrum på t.ex. ett hotellrum är vanligt och smidigt sätt när hela personalen är samlad. Ni kan läsa mer om hur ett fotouppdrag kan genomföras, klicka här: http://vegafoto.se/business

Söker ni porträttfotograf i Göteborg (läs mer här) så maila info@vegafoto.se eller ring 0704 245632 för offert så tar vi fram offert som passar er som kund. 

//Vega