Nya jobb inbokade!

Nytt år och nya tag. Många av oss yrkesfotografer har en väldigt oviss tid framför oss. När kommer våra kunder och uppdragsgivare boka oss för uppdrag som vanligt igen. Vi alla är extremt tacksamma för de jobb som kommer in sedan en tid tillbaka och ser fram emot en ljusare framtid för alla i yrkeskåren.

Denna månaden har jag läst och kollat mycket rörande ljusteknik och fyllt på med ny kunskap. Har även hittat fin inspiration till bloggen och övriga sociala medier. Det är väldigt kul och se att nya videos genererat mer intresse till att läsa bloggen.

IMG_0425.jpeg

Denna veckan har jag bokat in två nya jobb. Produktfotografering med Bohus BioTech onsdag/torsdag och tisdag filmar vi med Aktiv Ränterådgivning. Är det läge postar jag behind the scenes från de två uppdragen. Idag tog jag en promenad ner till min fru och vi lunchade ihop när härlig vintersol sken över Göteborg.

IMG_8320.jpeg

Under eftermiddagen riggade jag ljus och började förbereda inför morgondagens produktfotografering. Så det blev en trevlig dag både på jobbet och efter jobbet. Är det några av mina yrkesfotograf-kollegor som vill prata lite över en Zoom-kaffe typ 30 min-1 timma på fredag? Skicka ett mail på info@vegafoto.se så kollar vi intresset och vilken tid som funkar bäst.
Ha en trevlig kväll!

//Vega