Nyheter - Folio Bildbyrå - Mitt bildarkiv är uppdaterat

Nyheter - Folio Bildbyrå - Mitt bildarkiv är uppdaterat

Folio Bildbyrå presenterar mig som fotograf med raderna:

"Michael Jönsson fotograferar huvudsakligen nordisk livsstil och flertalet av hans motiv är hämtade från hans eget liv i Göteborg och norra Bohusläns kustlandskap. Fårö på Gotland har han sedan långt tillbaka en speciell relation till och många av hans lifestylebilder är fotograferade där.

Michael fotograferar medvetet och välplanerat men lyckas ändå behålla en äkthet i sina bilder. Det kan vara den egna familjen som ofta är modeller cyklandes ner tillsammans mot stenstranden eller på en gemensam picknick på en klippa i bohuslänska skärgården".

Välkomna och kika på mina samtliga bilder genom att klicka här: www.folio.se