Porträttfotografering i Göteborg

Porträttfotografering i Göteborg

Första fotograferingen efter semestern hade vi med Hager. Vi riggade upp mobil fotostudio och drygt 40 porträtt fotograferades. 

Bilderna är fotograferade i hög upplösning med marknadens mest högkvalitativa fotoutrustning som Hasselblad och Profoto. Vi fotograferar med ett utsnitt som ger mer frihet vid beskärning och större användningsområde. Postar ett av porträtten med Hager i alternativa beskärningar.

Förstora - Klicka på bilderna.

Söker ni porträtt med era medarbetare i Göteborg? Antingen utför vi fotografering i studio eller som alltfler kunder väljer så riggar vi en mobil studio på ert företag. Har ni många konsulter som sitter ute hos kund så är det vanligt att boka in fotograferingen när det är kick off eller t.ex. årets julfest. Vill passa på och nämna att en gruppbild med samtliga medarbetare alltid är trevligt att ha på sin webbplats.

Maila info@vegafoto.se eller ring 0704245632 för offert.