Tell Me More - Plåtning bäddset

Tell Me More - Plåtning bäddset

Har plåtat påslakan och örngott i stentvättar-bomull från Tell Me More. Sex stycken olika färger i 100% bomull i 200 percale gör att det är en mjuk men ändå krispig kvalitet. Bilderna har beskurits av kund i ett harmoniskt och kvadratiskt format. Ni ser bilderna i galleriet nedan.

Färghantering var prio 1 i denna plåtningen. Bilderna skall vara identiska på webbplats och tryck i förhållande till tyget. Webbhandeln ökar för varje år och märker och jag ser en större efterfrågan på just färghantering då det kräver kunskap om ljussättning och redigering. Mellanformatskameran Hasselblad till sin fulla rätt med den stora sensorn som fångar mer ljus vilket ger större tonomfång och ljuset från Profoto är extremt jämna i sin färgtemperatur.

Vill passa på att tacka stylist Helena Strauss och Annalena Jönsson för en riktigt trevlig och lyckad plåtning i ert härliga showroom i Göteborg. 

Skärmdump: Tell Me More

Förstora - Klicka på bilderna i galleriet.