2014 - Sport och Outdoor

November 2013 bestämde jag mig för att avsätta tid under 2014 till att fotografera Sport och Outdoor. Nu är det snart december 2014 och ett år har gått. Jag tittar på det bildmaterial som kommit till världen och visar ett par bilder i denna bloggposten.

Foto: Vegafoto

Utöver uppdragsfotograferingen så är min vidareutveckling som fotograf inom förutbestämda bildgenrer extremt viktig. Jag känner att något kreativt skapats och kan se mig i spegeln idag och säga "Du har gjort det bästa du kunde". 

Har i dagarna gjort en presentation till några reklambyråer och företag baserat på Sport och Outdoor. Det känns väldigt bra att jag nått ett nytt delmål i min fotografering och fortsätta fotografera det som ligger varmt om hjärtat, ha roligt och utvecklas som människa.

Känner helt klart att årets ledord som harmoni, välmående, glädje och frihet var viktiga ledord till bilderna inom aktiv livsstil. I dagarna skall det sättas upp nya delmål inför 2015. 

Take it to the next level.

//Vegafoto