Folio Bildbyrå - Mina bilder från Fårö, Gotland.

Alla har vi vissa platser där vi trivs extra bra i våran fotografering. För min del har det varit Fårö sedan ett antal år tillbaka. Efter alla våra resor dit känner jag mig som ett med kustlandskapen och de fantastiskt vackra miljöerna på Fårö - Pärlan i Östersjön.

Skärmdump: Gotland 2014. Läs mer här. / Foto: Vegafoto

Vi fotograferar huvudsakligen på ön under sommarperioden och det har jag tänkt ändra på i år. Självklart skall vi dit på sommaren men i år skall vi skildra nordisk livsstil på Fårö under fler årstider. Allt för att skapa mer bredd och variation i bildinnehållet.

Söker ni bilder från Gotland och framförallt Fårö så är ni varmt välkomna att kika in i mitt bildarkiv på Folio Bildbyrå genom att klicka här. Söker ni uppdragsfotograf med god lokalkännedom och har planer på att göra en fotografering på ön? Hör av er till Vegafoto via e-post eller telefon 0704-245632 så bokar vi in ett möte.

Rundar av denna bloggposten med att visa ett par fina bilder från Fårö som sålts under december månad på Folio Bildbyrå. Fårö i mitt hjärta.
 

//Vegafoto