Private Work - Movement - Elaine Rydberg & Monika Björn

Private Work - Movement - Elaine Rydberg & Monika Björn

Har sedan en tid funderat på vilka utövare jag skall presentera min ide till att göra ett Private Work. Min målsättning med dessa bilder är att visa det vackra och kraftfulla i Yoga/Dans/Akrobatik. Under 2014 blir bilderna en utställning. 
Hittills har jag fotograferat Elaine Rydberg & Monika Björn. Postar bilderna nedan. 

Foto: Vega
Kamera: Hasselblad H4D-31
Optik: Hasselblad HC 2,8/80 mm
Stativ: Gitzo Carbon 6X GT3531Really Right Stuff Ballhead Bh-40 LRReally Right Stuff Bh1-L 

Förstora - Klicka på bilderna. 

 

”Monika Björn är entreprenör inom träning och hälsa. Hon är en av grundarna till de framgångsrika koncepten MOJO yoga®, Hot MOJO® och MOJO Flex®. Monika har jobbat heltid med träning i över 20 år och under slutet av 90-talet introducerade hon träningsformen spinning i Europa, Mellan östern, Asien och Australien.Idag driver hon ett utbildningsföretag, en Yoga-/PT-studio samt MOJO-koncepten. Monika brinner för träning och hennes stora passioner är yoga och Olympisk tyngdlyftning.”

Hemsida: www.monikabjorn.se

 

"Elaine was born in Rio de Janeiro, Brazil – a city of joy and playful people impassioned about life. Dancing was her first passion and profession, now accompanied by Yoga, Acrobatics and Personal Training. All things she does are connected and have a strong essence of awareness and dedication leading into constant progress. Striving to be the best in her field has led her through a variety of educations and work sessions all over the globe.

Elaine lives in Gothenburg, Sweden. She is a trainer on a regular basis, as well as well as a travelling presenter and dance and acrobatic performing artist. She has worked with the biggest fitness chains in Europe producing various successful training concepts as well as educating other instructors. Elaine is a Casall Trainer and profile.

You can book Elaine for classes, events, workshops and personal training. Look at the menu and get inspired - Join the ride when you´re ready to play."

Hemsida: http://elaineplay.com