Bloggtips - Johanna Alvin Studio Flow

Studio Flow Johanna Alvin blogg

Jag vill varmt rekommendera att ni prenumererar på Johannas blogg. I de senaste posterna tar Johanna bl.a. upp saker som att våga, tålamod, välmående m.m. Det kändes helt klart extra intressant att läsa då det är viktiga ledord i min livsstil. Utövar ni yoga så rekommenderar jag hennes Studio Flow, en härlig studio i Gamlestadens Fabriker i Göteborg.

Foto: Vega // Johanna Alvin

Foto: Vega // Johanna Alvin

Har ni tips på läsvärd blogg oavsett om det är fotografi, hälsa, resa, mat och dryck, design m.m. så uppskattar jag tips till min RSS-läsare. Skriv bloggtipset gärna i en kommentar eller skicka ett mail på info@vegafoto.se. Läsvärda blogg-artiklar istället för ett gigantiskt inflöde via Instagram, Twitter, Pinterest, Facebook m.m. är något jag vill rekommendera under 2017. 

Less is more. Stay focused.
//Vega

vegafoto studio flow johanna alvin

Foto: Vega // Johanna Alvin