Private Work - A smile is the best makeup a woman can wear

Att ha egna privata fotoprojekt är viktigt för min fotografering. Att som fotograf kan ha något stimulerande att arbeta med vid sidan om uppdragsfotograferingen. Jag har sedan en tid tillbaka mitt projekt Movement som jag gör en bloggpost om på måndag. Nu till något helt nytt. 

Ett projekt jag väljer kalla "A smile is the best makeup a woman can wear". Jag utför regelbundet porträttfotografering i Göteborg men valt göra detta som ett eget projekt. Ett leende är för mig det finaste som finns och ett språk alla människor förstår i hela världen. 

Här kan ni se första bilden som vi plåtade idag. 

Foto: Vegafoto

Kamera: Hasselblad H4D-31
Optik: Hasselblad 120 mm
Stativ: Gitzo Carbon 6X GT3531Really Right Stuff Bh1-LReally Right Stuff Ballhead Bh-55 LR
Ljus: Profoto D1 Air 1000WsProfoto Softlight Reflector (med diff)

Datum: 2015.05.15
Förstora - Klicka på bilden.

Foto: Vegafoto / Förstora - Klicka på bilden.