Vegafoto + Facebook = Sant

Har under 2013 märkt en klar trend. Att vi fotografer som bloggar har allt färre diskussioner/kommentarer i våra bloggar. Ni är i mitt mått ofantligt många bloggbesökare här och det är sällan frågeställningar eller tycken på bloggpostens innehåll.

Vill tillägga att mitt motto aldrig varit att "jaga" följare. Ni som gillar det Vegafoto delar här på bloggen kommer förhoppningsvis tillbaka.

Bloggen är huvudsakligen inriktad på fotografi men kryddas med andra ämnen som berör min livsstil som t.ex. musik, resor och pilates. Sedan flera år tillbaka vill jag att varumärket Vegafoto skall förknippas med fler saker än att knäppa kort. Idag blir det allt fler och fler fotografer och jag är övertygad om att det blir viktigare och viktigare att man stärker sitt varumärke genom flera områden. Att vi fotografer göra fina bilder. Det förutsätter kunden. Vad kan vi fotografer göra mer för att kommunicera med nuvarande och ev. nya kunder och fotokollegor. Det vill jag att Vegafoto lägger fokus på.

Bloggen har aldrig varit en envägskommunikation med en megafon. Ni som skriver frågor gör jag mitt bästa för att hjälpa till med ett utförligt svar. Det är inte därför Vegafoto startat en Facebook-sida dit allt blogginnehåll länkas. Utan för att Facebook är idag det tveklöst mest använda sociala mediet. Och det är ingen stor apparat för oss att hänga där.

Klicka här eller på bilden ovan för att komma till Vegafoto @ Facebook.

Sedan har vi en annan sida på det hela. Mitt "privata" konto på Facebook kan nu innehålla andra poster för mina icke-fotointresserade vänner. Fotografi betyder så mycket för mig idag och det man måste ha förståelse för är att många av ens vänner inte ens vet vad en bländare är. Så för att runda av denna bloggposten...

Vegafoto fortsätter med fin vind i seglet här på bloggen och Gilla gärna Vegafoto @ Facebook. Se det som ett fint komplement. Vill passa på att önska er alla en riktigt skön lördagkväll.

//Vega