Min torsdag...

Torsdagen går mot sitt slut. Jobbat hela förmiddagen med retusch. Tog ett break vid lunch och tränade Barre på Pilates Complete. Hem och käka lunch. Eftermiddagen har ägnats till att ringa ett par samtal och boka köksutrustning/rekvisita inför matfoto-workshop. Även lite fotoutrustning har beställts från Goecker.

Arbetsdagen rundades av med 2 timmar administrativt arbete med Keynote-presentationen till workshopen. På lördag skall en maträtt plåtas med några snapshots som är relaterat till texten i Keynote-presentationen. Under söndagen är allt klart med innehållet till matfoto-workshopen i Skellefteå och Göteborg. Känns skönt att allt är klart med god framförhållning och jag nästa vecka kan ägna tid till föreläsningen på Norrlandsdagarna 13 februari och den Keynote-presentationen.

Detta om detta... På torsdagar äter många familjer ärtsoppa & pannkaka men vi äter oftast sushi. Ikväll blev det middag på fav sushi-restaurangen Linne Sushi på Nordenskiöldsgatan i vår stadsdel Linnestaden. 

Så där har min dag sett ut. Ha en trevlig kväll!

//Vegafoto

image.jpg

iPhone snapshot: Vegafoto / Middag med familjen på Linne Sushi.