Vegafoto önskar ett riktigt Gott Nytt År

Idag plåtade vi yrkesinriktade bilder rörande brandman. Bilderna kommer postas på bloggen inom kort. 

image.jpg

Detta blir årets sista bloggpost så rundar av med att skriva några rader om... Vegafoto har haft fin vind i seglet under 2014 och jag är evigt tacksam att jag arbetar som fotograf. Det är inte bara ett yrke utan även en livsstil. Nästa år kommer jag fortsätta vara aktiv på sociala medier med fokus på bloggen och Instagram som kompletterar varandra på ett bra sätt.

Jag har så mycket jag vill berätta om 2014 och vad som kommer hända under 2015. Men ni som följer Vegafoto på bloggen och Instagram har fått en liten inblick. 

Vill passa på att önska er ett riktigt Gott Nytt År och sätt upp realistiska delmål för 2015. 

Progress is more important than perfection.

Kram Vegafoto