Vegafoto-bloggen

Sommaren är nu på väg mot sitt slut och den vackra hösten väntar. Sitter just nu och skriver detta på lokala kaffebaren Daily Doose som ligger hemma vid Nordenskiöldsgatan i Göteborg och funderar hur Vegafoto-bloggen kan utvecklas/förändras.

Det känns helt klart som att Instagram fyller en viss funktion som bloggen gjorde tidigare men upplever att olika sociala medier kommer och går med trender. Twitter är ett exempel som jag var aktiv på tidigare och sedan en tid har jag avslutat det kontot. Bloggen har jag haft i flera år och har inga planer att avsluta den.

Till saken... Kommentarer är så gott som obefintliga här på bloggen men antalet besökare har inte minskat. Det hade varit intressant och veta vad ni vill se mer eller mindre av här på bloggen så jag hade uppskattat om ni vill skriva ett par ord eller rader. Vill passa på och tacka er att ni kikar in här och jag ser fram emot att dela med mig av mitt yrke som fotograf på Instagram, Facebook, LinkedIn och sist men inte minst här på Vegafoto-bloggen.

Innan ni loggar ut och surfar vidare får ni mer än gärna skriva ett par ord/rader. Vill ni maila på info@vegafoto.se går det självklart bra det med.

//Vega