Företaget - Just nu.

Ja vilken märklig tid det blev. Helt plötsligt kan vi inte leva det liv som vi dagligen gör. Det är en stor omställning för så många av oss ja förmodligen oss alla. Nu är ju detta min blogg som ligger under kategori fotografi så jag tänker inte börja prata om allt som påverkats utanför min fotografi.

Om vi skruvar tillbaka tiden 6 månader. Jag har haft min tveklöst bästa period på Vegafoto både rörande uppdrag och ekonomi. Så jag bestämde för att investera en stor del av mina pengar i en campervan som vi bygger på sedan oktober 2019. Den ska bli klar i maj. Denna campervanen är fullt utrustad för att kunna fungera som bobil istället för hotell och vandrarhem när vi är ute på uppdrag. Så jag ser fram emot att campervanen snart är klar.

Jag har haft samma dator sedan 2010 och 2 veckor innan viruset bröt ut så kände jag att nu är det en bra tid att investera en ny dator. Denna gången blev det ingen Mac PRO utan valde en maxad MacBook PRO 16”. Jag kommer ha 230V i campervanen så tanken är att kunna jobba med retusch och administrativt arbete när jag inte är på hemmaplan. Men någonstans känns det inte så klokt att investera så mycket pengar när det är så tyst med nya uppdrag. Men vi kan kan inte veta hur framtiden ser ut. Känns ändå både skönt och bra att ha gjort dessa investeringarna.

Denna veckan har jag en fotografering och ett väldigt intressant möte med ny kund som förhoppningsvis kommer innehålla ett flertal stillbild och videoproduktioner under 2020. Vi alla kan bara göra vårt bästa och jag har aldrig sett fram emot sommarens semester så mycket som i år. Det blir Fårö för våran del där det som vanligt även kommer bli jobb.

Skickar styrkekramar till er alla och vi får innerligt hoppas att vi småföretagare utan personal kommer få ett ekonomiskt stöd på något sätt om detta håller på en längre period.

//Vega