Nytt inköp - LEE filter

 

Nytt inköp - LEE filters

Jag åker till Island och plåtar med god vännen Stefan Isaksson den 16-25 mars. Och i samband med det vill jag införa filter i min fotografering. 

LEE filterhållare
LEE adapterringar till mina Hasselblad och Canon objektiv
LEE ND filter 0,9 (3 steg) 
LEE ND soft gradient 

image.jpg

Detta blir mitt startkit och får bekanta mig med detta först innan jag går mer på djupet och kompletterar med fler filter. Det positiva är att Stefan har LEE så jag kan se några andra varianter under våran vecka på Island. Alltid bra innan man gör nytt inköp.

Det positiva med denna filterhållaren är att man kan som mest använda 4 olika filter samtidigt. Men kommer förmodligen använda enbart gradient för himlen eller gradient med ND 0,9 för effekt på havet.

Oavsett skall det bli intressant och se hur jag kan utveckla min fotografering och öka förutsättningarna till lyckat bildresultat.

//Vega