Vad händer på Vegafoto

Vad händer på Vegafoto

Det är ca tre veckor sedan jag gjorde en bloggpost och det beror inte på att det varit lugnt på jobbet, snarare raka motsatsen. För ca 10 dagar sedan kom vi kom hem från Colorado och Utah. Kommer en bloggpost om den resan inom kort.

I tisdags rekade vi hos kund med byrån F&B Factory inför kommande plåtning. Övriga plåtningar från senaste veckorna postas på Vega-bloggen efter att bilderna publicerats av kund. Kika in igen och följ gärna Vegafoto på sociala medier. Klicka på länkarna nedan.

Porträttfotografering i Göteborg. 

Foto: www.vegafoto.se // Förstora - Klicka på bilden.

I onsdags plåtade vi nya porträtt på Virtual Manufacturing här i Göteborg. Postar ett porträtt och behind the scenes. Söker ni porträttfotograf i Göteborg (läs mer här) så maila info@vegafoto.se eller ring 0704 245632 för offert så tar vi fram offert som passar er som kund.

iPhone snapshot: www.vegafoto.se