Eftermiddagsreflektion - Fotografering augusti-september.

En eftermiddagsreflektion...

Det känns alltid bra när man kan titta sig i spegeln och säga att man gjort sitt bästa. Med kontinuitet och glädje kommer utveckling och framgång. Nu har jag plåtat heltid i snart 11 år och time flies! Utöver mina företagsplåtningar med profilbilder och affärsporträtt har jag sedan en tid valt att inrikta mig mer och mer på lifestyle och sport.

Summerar här min fotograferingen under augusti-september 2015.

Det har blivit resor till Köpenhamn, Stockholm, Abisko, Österlen, Söderåsen Nationalpark och fina samarbeten med Elin Kjos (Nike women) / CasallPilates CompleteYogaroom / Kettlebell Style / Caroline M. Smith (YogaYum) / Petra Tillgren (PreBalans).

Jag hade en riktigt trevlig och lyckad vernissage MovementPilates Complete med utövare som Elaine RydbergMonika BjörnMagnus RingbergMatthew Griffiths, Milla FlorydChristian WederbrandCaroline M.Smith, Terry Fitzpatrick, Liselotte ReivénCamilla Bergström, Linda Erlandsson, Jasmin Salhi, Anna Mattisson / Sophie BriggertÅsa LindauClara Dymén, Peter Fredriksson, Erik Myrberg, Elin Lutke, Jailton Carneiro, Kata Banhegyi, Baaska Enkhbaatar och Danila Bim.

Ikväll skall min nya printer Epson SureColor SC-P800 installeras från Network Innovation. Det är snart dags att planera mina printar till vinterns portfoliovisningar och det känns onekligen skönt att själv kunna ha kontroll över hur printarna kommer se ut. Spännande!

Imorgon skall bilderna med Elaine Rydberg retuscheras som vi plåtade på Vagnhallen CrossFit.
Vi styr skutan vidare framåt och med fin vind i seglet!

//Vega