Österlen 5-7 juni

Dessa två veckorna blir lite speciella med sina röda dagar och ledighet. Vi passar alltid på att göra lite kortare fotoresor under de helgerna och gör nya bilder till bildarkivet på Folio Bildbyrå.

Förra helgen var vi på Käringön, denna helgen Hovs Hallar och nästa helg Österlen. Normalt sätt besöker vi Österlen under hösten men i år bestämde vi oss för att fotografera sommarbilder. Grönskan, rapsfält m.m. kommer bli fina miljöer. 

Här kan ni se ett par iPhone snapshots från våra fotograferingar på Österlen hösten 2013. 

Vi har ett par uppdragsfotograferingar inbokade innan sommarens semester därefter skall det bli riktigt skönt med sommarsemester på Fårö och ladda batterierna inför hösten. Vill passa på att tacka er alla som besöker Vegafoto-bloggen. Ni som hänger på Instagram adda gärna "fotografvega" och på Twitter "vegatweeeeets". 

Tänk på var du står, gå närmare och plåta mer. 

 //Vegafoto