Porträttfotografering Göteborg

Porträttfotograf i Göteborg

Igår plåtade vi porträtt på Elof Hanson. Uppdragsgivare/Byrå: Plentymore. Imorgon plåtar vi nya imagebilder under en heldag på Yogaroom i Kungsbacka. Fredag blir det heldag plåtning på Fast Engineering. Uppdragsgivare Mikael Selin Art Direction & Illustration.

Oavsett uppdrag denna veckan så är det tveklöst roligaste att få jobba med människor. Det är något jag alltid uppskattat under mina yrkesår både som frisör, DJ eller sedan 2005 som yrkesfotograf. Skicka gärna ett mail på info@vegafoto.se eller ring 0704245632 nästa gång ni söker fotograf så sätter vi samman en plåtning som passar er som kund.

image.jpg

Här kan ni se några behind the scenes från en av veckans plåtningar. Det blir vanligare och vanligare att vi kommer till kund och riggar en fotostudio. Och det är många kunder som uppskattar det då de inte behöver flytta sin personal till annan plats. Vi gör ett körschema baserat på personalens namn och tid när respektive person skall plåtas. Detta gör att personalen kan arbeta som vanligt större delen av den dagen plåtningen äger rum. 

image.jpg
image.jpg

Sitter just nu på lokala kaffebaren Daily Dose på Nordenskiöldsgatan och bloggar detta till en smarrig juice med ingefära. Rekommenderar varmt ett besök när ni är i Linnéstaden.

//Vega

image.jpg