Första arbetsveckan efter Fårö.

Sensommarvärmen har kommit tillbaka till Göteborg. Sitter på balkongen och bloggar just nu till musiken som låter från Way Out West i Slottsskogen. Snart dags att göra iordning sig inför middag med vänner ikväll. Imorgon åker vi iväg med campervanen och fyller på våra depåer inför måndagens filmjobb.

Tidigare i veckan rekade vi en location här i Göteborg inför en timelapseproduktion som ska pågå under ca 14 månader. Parallellt har vi en 5 månaders timelapseproduktion strax utanför Jönköping. Vi har även rekat på location inför måndagens filmjobb.

Idag hämtade vi utrustning från Ljud & Bildmedia idag då vi kör igång tidigt på måndag morgon. Har även stabbat min DJI Ronin RS3 Pro med 35’an och testat den kamerateknik som ska användas vid tre videointervjuer på måndag. Känns skönt att stämpla ut arbetsveckan och veta att allt är packat och klart inför måndagens jobb.

Första arbetsveckan är nu klar efter Fårö. Känns som det har varit en fin start med lagom längd och innehåll på arbetsdagarna. Vill passa på att önska er alla en riktigt skön helg och njut sensommar!

//Vega