Timelapse - Megalodon Creations

Timelapse Göteborg - Megalodon Creations

Vegafoto fick i uppdrag av Naturhistoriska Museet i Danmark att göra en timelapse-produktion för konstnären Megalodon Creations. Produktionen sträcker sig över ca 10 veckor och vi har nu ca 2 veckor kvar.

Timelapse är en komplex produktion där planering och säkerhet är två viktiga ledord. Hela arbetsflödet skall dokumenteras i bild. Vegafoto besitter en gedigen kunskap om timelapse då vi utfört ett flertal produktioner. Ni kan läsa mer om hur en timelapse fungerar då vi fick i uppdrag av Göteborg Energi att göra en timelapse när Sveriges högsta vindkraftverk Big Glenn byggdes. Klicka här: http://vegafoto.se/time-lapse

När timelapsen är publicerat av uppdragsgivare och kund postas den här på bloggen. Nedan ser ni ett par behind the scenes tjusigt plåtat med iPhone i all sin enkelhet.

Lite allmänt... Bloggar detta över en frukost på lokala kaffebaren Bar Robusta och arbetsveckan är nu över. Igår magnetröntgade jag mitt knä som varit dåligt en längre tid. Väntar en diagnos i dagarna från IFK Kliniken Orthocenter. Känns lite jobbigt att besväras av knäet då jag sedan en tid tillbaka har tätt mellan fotouppdragen. 

Nästa vecka under tisdag och torsdag plåtar vi profilbilder och gruppbilder på ledning och styrelse för ett fastighetsbolag. Onsdag plåtar jag simning med Emma Igelström. Fredag jobbar vi med kamera 2 på timelapse-produktion.

Lite så ser det ut... Följ gärna Vegafoto på Instagram. Varmt välkomna och ha en riktigt härlig helg!

//Vega