Personalporträtt och profilbilder i Göteborg

Personalporträtt och profilbilder i Göteborg

Söker ni affärsporträtt och profilbilder med er personal i Göteborg? Antingen utför vi plåtningen i studion vid Röda Sten eller som alltfler kunder väljer så riggar vi en mobil studio på ert företag.

I samband med porträtten är det ett bra tillfälle att plåta en gruppbild då hela personalen är samlad. Har ni många konsulter som sitter ute hos kund så är det vanligt att boka in plåtningen när det är kick off eller t.ex. årets julfest.

Foto: Vega // Affärsporträtt. Kund: Promas

Foto: Vega // Affärsporträtt. Kund: Promas

Vi plåtar även profilbilder i olika miljöer på ert företag som ni kan använda i marknadsföringen. Det är planerade situationsbilder med personalen i sitt arbete eller kaffepaus. Se det som ett levande bildmaterial för t.ex. er webbplats, broschyrer eller t.ex. mässmaterial. 

Foto: Vega // Profilbild. Kund: Metso

Foto: Vega // Grupp-porträtt. Uppdragsgivare: r2. Kund: Aranäs

Foto: Vega // VD-porträtt. Uppdragsgivare: r2. Kund: Aranäs

För det skall gå så smidigt som möjligt för dig som kund riggar vi utrustningen och sätter ljuset i god tid innan första porträttet tas. Detta gör att personalen inte är ifrån sitt arbete mer än de 5-10 min som plåtningen tar.

iPhone snapshots: Vega // Behind the scenes från några av våra plåtningar under 2015.

Vi jobbar alltid med fotoassistent som riggar ljuset och även håller koll så samtliga i personalen blivit plåtade. Allt för att det skall bli enkelt för dig som kund. Bilderna plåtas med Hasselblad och vi ljussätter med Profoto-blixtar som ger er väldigt fin bildkvalitet för print/tryck eller webb.

Har ni frågor rörande porträtt eller profilbilder till ert företag så maila gärna. Vi skräddarsyr en lösning som passar ditt företag. Ser fram emot att ni hör av er på info@vegafoto.se alt. ring 0704-245632