Sekonic Spectromaster C-700R - Unboxing

Sekonic Spectromaster C-700R

Idag gjorde jag en Sekonic Spectromaster C-700R unboxing i all sin enkelhet.

Sekonic Spectromaster C-700R spektrala mätfunktion kan användas för att utvärdera olika ljuskällor, som LED-paneler, HMI-ljus eller ljusrör. Om det finns svackor i den spektrala fördelningen kan man få problem med färgåtergivningen. Vissa färger kan bli blekare eller helt försvinna.

Ovärdeligt när man vill ha kontroll på t.ex. färgtemperaturen från ett fönster, interiör och blixt. Eller om du känner dig osäker på om dina blixtar har likadan färgtemperatur. Oavsett om man skall ha det exakta värdet eller bara nöja sig med att komma hyfsat nära, så är denna färgmätare revolutionerande. Belysningsfilter i kombination med denna lilla rackaren gör att en helt ny värld öppnas upp.

Läs mer om Sekonic Spectromaster C-700R här och här.