Still Life - Delmål i min fotografering

Under slutet av förra året bestämde jag mig för att avsätta all tid utanför uppdragsfotograferingen från januari-mars 2014 till Still Life. 

Utöver ett par Still Life uppdrag för bl.a. Nordic Wellness har det plåtats 18 bilder. Har prövat olika material som skinn, glas, trä och t.ex. plast. Nedan kan ni se en skärmdump på bilderna. Bilderna ses i högre kvalitet i Vegafoto online-portfolion "Produkter". Klicka här.

Skärmdump: Vegafoto / Bilder från januari-mars 2014. Förstora - Klicka på bilden.

Som fotograf har man sin loop varje dag, vecka och månad. Men att plocka in helt nya fotografiska områden kräver massa tid, energi och tålamod. Vi människor är ju bekväma i grund och botten och avsätter oftast inte tid till att vandra på nya stigar för att utvecklas på nya områden. 

Det har varit en väldigt rolig och lärorik period. Den skönaste känslan är att jag nu kan titta tillbaka på dessa tre månaderna och vara glad och stolt över årets första delmål i min fotografering. Det blev en fin portfolio och jag har blivit ännu mer bekväm i ljussättningen och en ökad kunskap i Still Life.

Nu gör vi ett jobb för Valmet torsdag och fredag. Det retuschas till nästa onsdag då vi åker på årets första fotoresa till Abisko och Lofoten.

Vill passa på att tacka er alla som besöker Vegafoto bloggen. 

//Vegafoto