Fotografering - Kramers Trafikskola, Stryn

Kramers Trafikskola

Åkte med Kramers Trafikskola till Stryn i Norge, plåtade stillbilder och video. Nedan ser ni vilka underbara landskap och gott gäng vi var under dessa 5 dagar. För rörlig bild använde jag enbart DJI Osmo och DJI Phantom 4. Oerhört smidig lösning för denna typ av resa när man snabbt skall ha kameran färdig. Filmade i 4K och exporterade ut i 1920x1080. 

Stillbilderna postas här på Vegafoto-bloggen när de är färdigställda. 

Företag - Fotograf på er resa

Har ditt företag planerat en kommande resa och vill ha den dokumenterad med film och stillbild? Det är ett fint marknadsföringsmaterial med ett dokumentärt värde och en äkthet som visar ert företag på ett kompletterande sätt till er nuvarande marknadsföring. En del företag väljer att använda materialet enbart internt.

Fundera på vad som passar ditt företag och hör av er på info@vegafoto.se alt. ring 0704245632 så tar vi fram offert efter era önskemål.

//Vega

Dag 1 - Avresa mot Hemsedal.

Dag 2 - På väg från Hemsedal till Stryn. 

Dag 3 - Stryn

Dag 4 - Stryn och tillbaka till Hemsedal.