Fotograf öva/träna i sin fotografering?​

Behöver en fotograf öva/träna i sin fotografering? 

Idag har det varit friska 18 m/s och lätt regn i Göteborg. Oavsett väder/vind tog jag min cykel och var ute i Göteborg och övade komposition med ett Canon EF 300mm/2.8L USM II. Det är ytterst sällan jag plåtar med längre brännvidder än Hasselblad HC 210mm F4.0 och Canon EF 135mm/2.0L USM. Men känner att vissa bildidéer behöver längre brännvidder. Framförallt när jag plåtar sport.

Foto: Vega

Denna lördagen övade/tränade jag att plåta med denna brännvidd. Just att öva/träna är ju något t.ex. fotbollsspelare gör. Men vi yrkesfotografer... Gör vi det? Jag gör def mitt bästa för att ha kontinuitet att öva. Är övertygad om att det nyttigt att våga pröva ny teknik och öva på vissa delar i din fotografering.

iPhone snapshot: Vega / Behind the scenes från dagens plåtning.

Vill passa på och tacka Goecker för Canon EOS 1D-X och Canon EF 300mm/2.8L USM II.
Ett kit jag varmt rekommenderar. 

//Vega