En lördag på stan!

Här får ni en fin låt från Monty Luke när ni läser dagens bloggpost från våran lördag på stan. Tänkte det kunde vara kul att dela lite av vad som händer i mitt liv som inte är fotorelaterat.

Vi cyklade ner till Ölstudion och köpte två öl inför kvällen. Helena ville ha en fruktig haze och jag brown ale. Valen blev: Brewdog Hazy Jane (artikelnr. 56687) och Barrier Brewing Co Earth (artikelnr. 13105).

Därefter cyklade vi till mysiga daMatteo och fikade på Magasinsgatan. Jag ville dricka kaffe lite senare på dagen så det blev en riktig god lemonad och Helena tog en cortado. Vi delade en smarrig kardemummabulle. Alltid trevligt att fika här när man är i denna delen av stan. Rekommenderas!

Efter vi fikat handlade jag nya shorts/skjorta och ny rygga på favissbutiken Grandpa som ligger bredvid daMatteo. Det blev Forét Serene Linen Shorts Dust Olive, Forét Serene Lines Shirt Dusty Olive och Patagonia Ultralight Black Hole Tote Pack Black. En butik jag alltid hittar coola kläder med hög kvalitet. Kolla gärna även in deras webbshop här: https://www.grandpastore.com/se/

På vägen hem så stannade vi till på lokala Bar Robusta och tog en kall Italiensk lager innan vi cyklade hem och åt lunch. Det blev en fin lördag på stan!

//Vega