Drönare - Film och stillbild i Göteborg

Drönare - Film och stillbild i Göteborg

Vegafoto flyger med drönare och marknadsför ditt företag och verksamhet i Göteborg med stillbild och film. Maila info@vegafoto.se och skriv vad ni söker för typ av stillbild alt. film. Därefter kontaktar vi er och tar fram offert baserat på era önskemål. 

Offert

När ni mailat ert önskemål på produktion skickar Vegafoto offert. Efter godkännande av offert planerar vi ett datum som passar båda parter och vädret är till produktionens fördelNär vi filmat alt. stillbildsfotograferat uppdraget så gör vi en backup på allt material. Om ni önskar skickar vi länk till samtliga klipp i lågupplöst format så ni kan använda som skisser och bestämma vilket material ni vill att vi skall redigera. Om ni önskar så tar Vegafoto själv hand om hela den processen. Det viktiga är att ni är nöjda som kund och får det material ni söker till er verksamhet.

Säkerhet

Säkerheten är A och O när drönaren är i luften. Vi flyger inte i regn, åska, vind över 10 m/s och inte över platser där människor befinner sig utan godkännande. Drönaren flyger vi alltid inom synhåll för säkerheten. Maxhöjd är 120 meter och vi flyger inte nära flygplatser. 

Leverans

Leverans av produktion sker efter två korrekturvändor som ingår i kostnaden. Vegafoto fakturerar uppdraget med betalningsvillkor på 30 dagar.

Kontakt

Kontakta Vegafoto för offert alt. frågor rörande produktionen: info@vegafoto.se / 0704 24 56 32 / formuläret nedan. 

Namn *
Namn