Vega Bryggeri - GBG Beerweek

Vega Bryggeri - GBG Beerweek

Öl ligger mig varmt om hjärtat. Har sedan en tid tillbaka verkligen blivit helt hooked på två två lokala hantverksbryggerier: Vega Bryggeri och O/O Brewing. Vega Bryggeri har en riktigt fin Rise & Shine och O/O Brewing har min faviss Narangi.

Foto: Vega Bryggeri

Ölflaskor är som allt annat reflekterande material en utmaning att ljussätta. Nu har jag ca 10 öl-fotograferingar i bakfickan så känner att jag kan kontrollera ljuset.

5-13 april 2019 är det dags för ölveckan GBG Beer Week. Varje år bryggs ett officiell öl som brukar få stor uppmärksamhet i ölvärlden. I år kommer det att bryggas av mikrobryggeriet Vega Bryggeri på Hisingen. För några veckor sedan kontakta Vega Bryggeri mig och ville ha en bild på den öl som de tagit fram till GBG Beerweek.

Foto: Vegafoto

Nedan ser ni en behind the scenes från våran fotografering. Bilden kommer ni se på webben inom kort. Hör gärna av er när ni behöver bild till era nya öl oavsett packshots som produktbild eller imagebild för marknadsföring. Maila mig på info@vegafoto.se eller ring 0704245632 så hittar vi på något kul tillsammans.

iPhone snapshot: Vegafoto