Vad ger dig energi till ditt kreativa skapande?

Mina yrken genom åren har varit frisör, DJ och fotograf. Dessa yrken har en gemensam nämnare: Kreatvitet. Att jobba med ett kreativt skapande kräver mkt bränsle. De senare åren har jag hittat nya spännande stigar att vandra på där framförallt resor och pilates gett mig fin energi. Jag upplever att energi till ett kreativitet skapande är konstnärens bränsle. Fundera på vad du har i din livsstil som boostar dig till att orka vara kreativ. Att jobba med en välmående kropp och knopp. 

Även om man har flera saker som genererar energi till sin livsstil så är det viktigt att ha kontraster och framförallt plocka in nya saker att göra. Att våga vara utanför sin komfortzon. Där händer det spännande och magiska saker. Det ger en sådan häftig energi. 

Det handlar inte om att ha massa saker i sin livsstil. Det handlar om att göra saker som ger dig kärlek, glädje och välmående. Har du med dig de tre ledorden så ger det dig mycket fint både in och ut i ditt liv. Återigen fundera vad du har i din livsstil som generar detta. 

Fokusera på det positiva i livet. Att ägna tid till negativ kraft är bara negativt som ingen vill ha eller behöver. Ha fokus på det som ger fin vind i seglet och lev kvalitativt. Det ger energi till ditt kreativa skapande och smittar av sig till din omgivning. Självklart kanske? Det har det inte alltid varit för mig och jag hoppas denna post kan ge er fin inspiration till att fortsätta styra skutan med rätt kurs.

image.jpg

Nu sitter jag på väg hem med natt-tåget från Abisko efter ett par härliga dagar. Ni kommer se bilderna på bloggen om en vecka. Det har blivit dags att gå in och äta middag i restaurangvagnen. 

Jag är påfylld 🙏

 //Vega