Bloggen - Varför har jag bloggat sedan oktober 2013?

Bloggen - Varför har jag bloggat sedan oktober 2013?

2021 börjar gå mot sitt slut och bloggen har levt ytterligare ett år. Jag startade bloggen i oktober 2013. Tanken var att samla det som berör mitt yrke som fotograf och livsstil under ett och samma tak. Att enbart posta på sociala medier har jag sällan gjort då olika sociala medier kommer och går under åren. Då känns det bra att ha allt sparat på sin egna domän och länkar bloggposten och har en tvåvägskommunikation på de olika sociala medierna.

Detta året har jag gjort mitt bästa för att ha kontinuitet på bloggen och haft en balans med innehåll som uppdrag, inspiration och kunskap. Oavsett hur många poster det blir under en månad så känns det väldigt bra att bloggen levt ännu ett år. Det som är lite “tråkigt” det är att jag vet sällan vilka ni alla är som läser bloggposterna men är tacksam att ni hälsar på här och läser bloggen.

Ni hjälper mig ofantligt mycket inför 2022 om ni kan skriva en kommentar eller skicka gärna mail på info@vegafoto.se om det känns bättre.

- Vad vill du se mer av på min webbplats och blogg?
- Har du något tips hur webbplatsen kan bli mer intressant?

Vill ni spontant skicka en julhälsning och berätta vad du heter och/eller jobbar med så blir jag självklart väldigt glad. Har du en blogg eller webbplats får du gärna skicka med länk så jag kan följa den.

//Vega