Min tisdagkväll med Bar Robusta, Residence & Alvhem

Tisdag kväll med Bar Robusta, Residence & Alvhem.

Efter dagens jobb gick jag ner till lokala kaffebaren Bar Robusta och skrev innehåll till kommande nyhetsbrev. Jag nämnde i tidigare bloggpost att cafe-besöket numera är en digital fri-zon för mig så det skissades med papper och penna. Hade även en trevlig pratstund med baristan och talade varmt om min pilates-träning på Pilates Complete och rekommenderade prova-på-vecka denna veckan.

Efter det gick jag i pesseregnet och handlade mat till kvällens middag och senaste Residence. På vägen hem tog jag en vända till Alvhem och köpte ett par nya tallrikar till vårt hem. Är det något jag gillar med Linnéstaden så är det "shop local support small business".

Residence - Kalle Gustafsson

Datorn lär inte startas upp ikväll utan vill ägna den till middag med familjen, läsa klart Residence Magazine och kolla Frölunda-matchen hemma på projen. I Residence är det en artikel med fotografen Kalle Gustafsson. Jag gillar läsa denna typ av redaktionella artiklar i magasin med inriktning livsstil, interiör och design.

residence magazine.JPG

Imorgon ägnas dagen till att printa nya bilder inför torsdagens portfoliovisning på Stendahls och skriva klart mitt nyhetsbrev. Ha en trevlig kväll och på med raggsockorna.

//Vega