Torsdag - En dag i min vardag.

Torsdag - En dag i min vardag.

Morgon
Idag vaknade jag tidig morgon med känslan av en dag utan jobb. Efter frukost gick jag som vanligt ut med Kayla våran hund. Efter det blev det en stund på balkongen där jag  läste på sociala medier om vanlife. Vi har efter denna semestern bestämt oss för att köpa en Volkswagen Transporter som ska byggas om till en bobil.

public.jpeg

Lunch
Vid lunchtid var det dags för pilatesträning. Jag har sedan sommaren 2010 tränat på Pilates Complete och idag var det reformer-klass. Efter träningen blev det sushi till lunch och fika på Brøderi Borgskog på Prinsgatan. På vägen hem svängde jag förbi lokala thai-massagen Royal Orchid och bokade tid för ikväll. Isabelle våran dotter slutade skolan tidigt idag så jag gick ingen lunchpromenad med Kayla.

public.jpeg

Kväll
Vid 18-tiden blev det en timma välbehövlig djupgående oljemassage. Kroppen är onekligen lite öm efter 9 klasser sedan vi kom efter semestern. Efter en hemlagad middag kollade jag på Blåvitt som spelade Svenska Cupen. Nu har det blivit sen kväll och det är dags att fira med min fru då vi levt tillsammans i 32 år. Imorgon ska jag rigga ljus inför produktfotografering med Hager.

public.jpeg
public.jpeg

Det blev en torsdag utan jobb som onekligen gick fort och blev riktigt trevlig!