Några roliga saker som hänt i veckan!

PT-träning Pilates Complete

Har haft hemmaträning under pandemin men äntligen kommit tillbaka till min gruppträning på Pilates Complete. Kul att träffa sina gamla träningskompisar och en del nya ansikten. För att bättra på tekniken och få en riktig genomkörare så hade jag PT-träning med reformer på Pilates Complete tidigare i veckan. Tack Micol för en härlig timma. Har ni inte prövat på denna typ av pilatesträning så kan jag varmt rekommendera det på Pilates Complete. Du kan läsa mer om reformer här: www.pilatescomplete.se

iPhone-klipp som visar Pilates Completes härliga studio.

Klippning på Quomodo

Efter högstadiet så gick jag frisörskolan på Ester Mosessons Gymnasium och vi var ca 5-6 killar på 3 årskurser. Peder Hjertquist gick i 2’an när jag gick i 1’an och vi lärde känna varandra och umgicks en del efter skolan. Åren gick och jag började klippa mig hos Peder när han öppnade sitt Quomodo. Imorse var jag och klippte mig hos Peder och det var så kul att träffas. Han var redan i unga år en fantastisk frisör och det är en fröjd och se hans skapande med kam och sax. Söker du en grym frisör i Göteborg så rekommenderar jag varmt Peder och/eller Nathalie på Quomodo.

Min inspirationsbild var denna. Fördelen är att denna frisyren kan vara lite sportigare med denna styling
och läggas ner när man vill vara lite mer “dressad”.

Tidigare i veckan klippte jag Helena så hon blev fin till sin första arbetsdag då hon varit sjukskriven i 2 månader för skadat korsband och ledband efter skidåkningen under nyår i Trysil.

Campervan - Foliering hos Repoint AB

I veckan fick vi våran campervan som Repoint folierat i militärgrön. Känns kul och visst blev det snyggt med en annan färg än vit. Vi valde folien 3M och hoppas den håller hög kvalitet under några år framöver. Har ni funderingar på helfoliering så kontakta Repoint.

Nya träningskläder från Lululemon.

När vi var i Colorado vandrade 2016 så var det första gången jag köpte ett plagg från Lululemon. Sedan dess har det blivit ett favissmärke bland träningskläder. Nu var det evigheter sedan jag köpte nya träningskläder så det är mer än välkommet när nya kläderna kommer med posten denna veckan. Fördelen med Lululemon är att mycket av deras kläder känns även bra som streetwear. Kika in på deras webbplats https://shop.lululemon.com där ni garanterat hittar något som ni gillar!

PeBe bilklädsel - Modul-System

Idag monterades PeBe bilklädsel till campervanen på Modul-System. Så skönt att vi bytt ut vår gamla klädsel som hade bedrövlig kvalitet.

Viktoriagatan Göteborg

När jag gick hem från klippningen på Quomodo imorse så väcktes ett gammalt minne. På Viktoriagatan jobbade jag som DJ i nuvarande Shotluckans lokaler. Men då hette ställena Millenium, Ici & Ingbar. Det var helt klart en rolig tid i Göteborgs nattliv. Och när vi ändå pratar om musik så vill jag runda av denna bloggposten med en faviss just nu. Ha en fortsatt fin vecka!

//Vega