Video - Technicolor CineStyle Picture Style

Nu är det drygt en vecka kvar till vi åker upp till Abisko och fjällvandrar. Utöver stillbild kommer vi göra en videoproduktion i år. Kamera blir Canon EOS 5D Mark III. Denna bloggposten handlar om just rörlig bild.

När man filmar har man möjligt att göra det med olika Picture Style / Bildstilar. Vi använder en picture style från Technicolor som heter CineStyle Picture Style. Jag plåtade vårt köksfönster så ni ser skillnaden mellan Canon Standard Picture Style och Technicolor CineStyle Picture Style.

Förstora - Klicka på gif-filen.

Som ni ser finns det fina möjligheter att jobba med CineStyle-filerna i redigeringen.  Kolla in högdagrarna och skuggorna. 

Snapshot: Vega // Förstora - Klicka på bilden. Technicolor CineStyle Picture Style.

Snapshot: Vega // Förstora - Klicka på bilden. Canon Standard Picture Style.

//Vega