Gott och blandat från senaste dagarna

Gott och blandat från senaste dagarna

Nedan kan ni se lite vad som hänt de senaste dagarna. Ni kan även följa Vegafoto på Instagram Stories för bl.a. behind the scenes och teknik.

Denna veckan har vi planerat nästa vecka då vi filmar och stillbildsfotograferar med PE Teknik &Arkitektur.

Har filmat med modell i lördags till egna projektet med Senast läppstiftet. Nu är samtliga inspelningar klara för att färdigställa filmen inom de närmsta dagarna. Blurrar DaVinci Resolve-skärmdumpen så blir det extra kul att se allt innehåll när filmen är klar. Postar givetvis filmen här på bloggen.

Stillbildsfotografering i lördags till portfolion. Ser fram emot att posta dessa movement-bilder här på bloggen inom kort. Mer än välkommet med det fina vädret och visst fanns det en känsla av vår i luften. Bilderna ska retuscheras och ge en känsla av “en varm sommardag i Venice Skatepark”. Här ser ni ett par behind the scenes-klipp.

Behind the scenes som visar hur vi diffuserar solljuset och ersätter det med ett kontrollerat blixtljus i samma riktning.

Har retuscherat klart bilderna från Norge till Johner Bildbyrå. Här kan ni se två av bilderna före/efter.

Förstora - Klicka på bilden.
Stillbildsfotografering med technoartisten Hertz tidigare i veckan. Postar ett av porträtten som fotograferades med Fuji 110mm f/2. Läs mer om optiken på Goecker: https://goecker.se/fujinon-gf-110mm

Använder ni Techart adapter för Canon optik med Fuji GFX. Då har ni säkert fått felmeddelandet om omstart i displayen. Lösningen är det ni läser ovan. Ovärdeligt tips!