Knäoperation och uppdragsfotografering

Knäoperation - IFK-Kliniken Orthocenter

Ny vecka och nya tag! Ni som följer mig på Facebook, Instagram eller Twitter vet att min livssituation är förändrad sedan 2 veckor tillbaka. Då knäopererades jag av ortoped Mathias Ahlden på IFK-Kliniken Orthocenter.

En 2 cm ledbroskbit låg lös i knäet som tagits bort och en mikrofrakturering gjordes. Min rehab går bra men det är onekligen en jobbig period. Har haft rehab-övningar 4 ggr/dag som tar ca 30 min. Därefter har knäet isats under en timma varannan timma från morgon till kväll. 

Idag måndag går jag in i en ny fas. Då kommer stygnen tas bort och jag kommer börja med cirkulationsträning på motionscykel 2 x 10 min/dag utan motstånd. Efter stygnen tagits får jag även göra övningar och bli svettig. Detta har jag inte fått p.g.a. stygnen. Det gör att jag även får börja duscha på riktigt och det får lov att komma vatten på benet. 

Nu väntar fortsatt rehab fram till den 15 januari då skall jag träffa läkaren Mathias Ahlden på IFK-Kliniken igen och ny magnetröntgen skall göras. Så fram tills dess är det bara att ha tålamod och göra sitt bästa i rehab-övningarna så knäet har så stora chanser som möjligt att bli riktigt bra igen. Saknar verkligen min pilates-träning och att inte kunna promenera eller löpträna.

Detta om detta rörande min knäoperation.

Uppdragsfotografering - Residens Sannegården Ro

I söndags gjorde vi en fotografering på Residens Sannegården Ro. Vill passa på att tacka min gode vän och duktiga fotografen Stefan Isaksson och min fru Helena som vänligt hjälpte till att rigga ljus m.m. under dagen. Ovärdelig hjälp då jag inte får lov att stå på ena benet.

Postar några iPhone-snapshots från idag. Ha en riktigt bra måndag och gör det bästa av dagen.

//Vega